NASLOVNA O NAMA KONTAKT


KROVIŠTA POSEBNIH OBLIKA (LUČNO-KUPOLASTA KROVIŠTA)


Posebni zahtjevi investitora-naručitelja


Krovišta lučnog, kupolastog ili stožastog oblika grade se oduvijek. Novost je u tome što danas takve izvedbe naučuju i privatni investitori za vlastite potrebe i što se izvedbe vrše modernim materijalima. Vrlo je, međutim, bitna izvedba koja će u potpunosti zadovoljiti projekt i zamisli arhitekta.

Višedesetljetna tradicija i iskustvo


U svojoj tradiciji izveli smo krovove najrazličitijih izvedbi krovišta ovog tipa. Koristitli smo se različitom vrstom pokrova, prema zahtjevu investitora-naručitelja, ali sama izvedba konstrukcije, izolacija, limarije i pokrova obuhvaća cijelinu koja mora zadovoljiti s tehničkog i praktičnog stanovišta najviše standarde i osigurati funkcioniranje dugi niz godina bez naknadnih popravaka.

Zahtjevnost pri izvedbi


Izvedbe ove vrste uključuju specijalne proračune svakog dijela ponaosob, veliko iskustvo u izradi krovne vrlo komplicirane konstrukcije, te pravilno i tehnički besprijekorno postavljanje hidro i termo izolacija, kao i lima bilo kao pokrova, bilo kao opšava radi spriječavanje prodora vode.Za sve Vaše planove i projekte izgradnje koja uključuje ovakve i slične izvedbe krovišta, obratite se s punim povjerenjem.

Kontaktirajte nas i saznajte sve informacije vezane uz mogućnost izvedbe vašeg projekta.

Svoje poslove provjerite tradicijski vrhunskim izvođačima.