NASLOVNA O NAMA KONTAKT


UREĐENJE POTKROVLJA
Izazovi nose i opasnosti

Atraktivnost nosi bezbrojne mogućnosti (velik broj kosina, lukova i sl). To je međutim i velika opasnost, ukoliko se ne izvodi stručno i ako uređenje potkrovlja obavljaju izvođači bez iskustva. Termo i hidroizolacije, kvalitetno izvedena građevna limarija, raspored instalacija koje moraju biti kompatibilne s nižim etažama, raspored prostorija koji to omogućuje....su neki od elemenata koji moraju biti kvalitetno odrađeni da se san ne pretvori u moru što se tiče ugodnosti boravka, da se izbjegnu dodatni veliki troškovi i sl.

Uređenje potkrovlja se izvodi u različitim situacijama: prilikom same gradnje objekta, pri sanaciji i rekonstrukciji krovišta ili pri adaptaciji cijelog objekta.

Bogato iskustvo

Tvrtka «Tegra» izvela je čitav niz uređenja ovakvih prostora te Vam nudimo cjelovito rješenje izvedeno na vrhunski kvalitetan način. Pri tom su uključene sve popratne nužne građevinsko-instalaterske djelatnosti, a usluga obuhvaća:
  • izrada nove, zamjena stare ili rekonstrukcija postojeće krovne konstrukcije
  • ugradnja krovnih prozora ili izgradnja krovnih kućica
  • izrada i postava građevinske limarije
  • pokrivanje svim vrstama krovnog pokrova
  • postava toplinske i zvučne izolacije
  • svi popratni građevinsko - instalaterski radovi

Jamstvo vrhunske izvedbe

Dugogodišnja tradicija i iskustvo, te dokazana kvaliteta, omogućuju nam da Vam možemo garantirati atraktivan potkrovni prostor po Vašem ukusu, izveden po svim pravilima struke, te izvedbu koja će zadovoljiti najviše standarde s gledišta tehničke izvedbe kao i estetike.

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije. Kao tradicijski provjeren iskusan izvođač, možemo jamčiti vaše zadovoljstvo našim izvedbama.