F Tegra | Sjenice
NASLOVNA O NAMA KONTAKT


SJENICE, NADSTREŠNICE I PERGOLE
Objekti za kvalitetniji život

Standard života, kultura stanovanja i života je doprinijela velikoj izgradnji ovih objekata.

Nadstrešnice

Izrađujemo sve vrste nastrešnica prilagođenih svim namjenama, od obiteljskog druženja i okupljanja, prilazne nastrešnice, auto-nastrešnice... do onih komercijalne namjene za turizam, ugostiteljstvo, nastrešnice za skladišta i ostale potrebe firmi, ustanova i institucija.

Sve vrste izvedbi

Na raspolaganju su Vam sve vrste izvedbi: od jednostavnih dvostrešnih do najkompliciranijih višestršnih te drugih posebnih oblika.

Pergole

Ova je vrsta objekata danas vrlo popularna. Često se izvode umjesto nastrešnica radi estetskog naglaska stila investitora-naručitelja. Vrlo su česte pri izgradnji urbanih vila gdje postaju sastavni dio objekta. Primjenjuju se i kod velikih terasa.

Sjenice

Sjenice se kao i nastrešnice izrađuju u različite svrhe, a glavni im je cilj u privatnoj izgradnji ugodan boravak vani, te su na neki način prostor eksterijerskog dijela obiteljskog i privatnog života, ali i kao prostor društvenog događanja obitelji.


Izvedba sjenica, pergola i nadstrešnica, upravo onakvih kakve su naručitelju potrebne za ostvarenje njegovih planova, naša je glavna karakteristika već desetljećima